HVA ER FRESHLY BOX?

FreshlyBox leverer sunne og smakfulle måltider direkte hjem til deg, eller så kan du hente de i Tromsø Sentrum. Hver dag (mandag - fredag) får du levert fem balanserte måltider, skreddersydd etter ditt ønske. Maten er laget av profesjonelle kokker og tilberedt med ferske og næringsrike ingredienser. Du sparer både tid og energi i tillegg til at du unngår matsvinn!

Du kan selv velge den måltidspakken som passer deg best. Vi har også gluten- og laktosefrie alternativer.
Vektkontroll: for de som ønsker å kontrollere kaloriinntaket for vektnedgang
Balanse: For de som ønsker balanse i hverdagen, og er fornøyde med vekten.
Sport: For de som trener ekstra mye og som behøver en ekstra boost - det seg være ekstra proteiner, mer karbohydrater, vitaminer og mineraler
Alle måltidene leveres hver morgen til deg fra mandag til fredag.

Hos oss bruker vi sunne fettkilder og gode erstatninger for sukker samtidig som vi holder mengden av dette lavt, uten at det går på bekostningen av god smak. :)

FreshlyBOX-detaljer

FreshlyBOX serverer deg fersk og sunn mat. Vi friterer ingenting, og vi unngår raffinert sukker og usunne ingredienser - vi bruker for eksempel dadler og bananer som naturlig søtning der det behøves.

Vi kan ikke garantere at vi kan levere til de som er ekstremt allergiske mot for eksempel skalldyr, nøtter og sitrus da det kan finnes spor av dette i noe av maten vår. Du som kunde må informere oss om matintoleranse og/eller allergier.

Våre menyer følger retningslinjene gitt av Verdensorganisasjonen for Helse (WHO) og består av fem balanserte måltider med valgt mengde kalorier.

Vi bruker ikke plastikkbokser, men biologisk nedbrytbare materialer. Vi har et samarbeid med Remiks for å se om de kan kastes i matsøppel, men enn så lenge ber vi deg om å kaste boksene i restavfallet.

LEVERING PÅ DØREN

FreshlyBOX leveres mandag til fredag.

Vi ønsker at du sender oss en beskrivelse av en plass utenfor din dør hvor din kjølebag trygt kan settes, slik at du kan våkne opp og bare hente inn din FreshlyBOX.

Maten kommer i en kjølebag slik at det ikke gjør noe om det er sol eller snø. Vennligst sett din tomme kjølebag på samme plass, slik at vi kan ta den med oss på neste dags levering. Hvis kjølebagen ikke returneres vil du belastes med 250 kr.

Hvis du bor i for eksempel en blokk med kodelås setter vi gjerne maten deres innenfor døren.
Ta gjerne kontakt med oss for spørsmål angående levering.

Vi LEVERER HER:

 
Screenshot 2019-01-21 at 14.57.44.png
 

FOR BEDRIFTER

Hvis du har en bedrift som ønsker lunch levert er vi i FreshlyBOX klare for å hjelpe til!

Vi leverer lunch eller middag mandag til fredag.

Ta kontakt med oss for et godt tilbud på freshlyboxtromso@gmail.com